Judo 11+ år

Mandag og torsdag kl. 18 – 19 i gymnastiksalen på Den gamle Søfartsskole, Vangled 32

Pris: Kr. 500,- Der kommer udgift til dragt (gi) alt efter hvor hurtigt du vokser + licens* når du skal gradueres. Sæsonlængde fra 2. september 2021 til 30 august 2022

Trænere: De øvede: Chris Gade og de uøvede: Mikkel Jørgensen

Hjælpetrænere: Asaad Alo og Lars Jakobsen

Judo er i nogle lande, specielt i Japan, en livsform og en skolingsvej, der udvikler dig på alle planer. Judo betyder ‘den milde vej’, og eftergivenhed sejrer over styrke. Men tag ikke fejl: Der ligger ingen svaghed gemt i det!

Slag og spark er ikke tilladt i judo, for det drejer sig ikke om at slå din modstander halvt fordærvet. I judo vinder du på point for korrekt udført teknik – ikke på at påføre skade. Hvis du kan kaste din modstander i gulvet eller fastholde ham eller hende, vinder du kampen! Judo henvender sig derfor til alle aldre (6-99 år) og køn. Det består i træning, disciplin og fællesskab og mest af alt respekt for andre. Judo er kampsport og foregår i en judogi og i bare tæer og på et gulv bestående af bløde måtter. Judo bruges kun i forbindelse med sport, men kan også bruges i selvforsvar. Judokampe er opdelt i vægtklasser. Judo giver selvtillid, selvværd og en god kondition.  Torsdagstræningen er primært kamptræning og pensum i forhold til graduering for jer, der gerne vil lidt mere.

I kan vælge at træne en eller to gange i ugen.

* Pris licens: 7 – 15 år 200,- kr. og 16+ 300,- kr. årligt. Gi 350 – 500 kr.