Judo 6 – 9 år (drenge og piger)

Pris kun kr. 100, frem til august (gratis for 22/23 medlemmer)*

*opkrævningen annulleres for 22/23 medlemmer

Mandag og torsdag kl. 17 – 18 dojo’en Den gamle Søfartsskole, Vangled 32

Pris: Kr. 600,- Der kommer udgift til dragt (gi) alt efter hvor hurtigt du vokser + licens* når du skal gradueres. Sæsonlængde fra 1. september 2022 til 31 august 2023

Træner: Chris Gade og Mikkel Jørgensen

Hjælpetrænere: Lars Jacobsen, Benjamin Thinnesen, Magnus Bjørnfort og Inge Dyrholm

Judo er i nogle lande, specielt i Japan, en livsform og en skolingsvej, der udvikler dig på alle planer. Judo betyder ‘den milde vej, og eftergivenhed sejrer over styrke. Men tag ikke fejl: Der ligger ingen svaghed gemt i det!

Slag og spark er ikke tilladt i judo, for det drejer sig ikke om at slå din modstander halvt fordærvet. I judo vinder du på point for korrekt udført teknik – ikke på at påføre skade. Hvis du kan kaste din modstander i gulvet eller fastholde ham eller hende, vinder du kampen! Judo henvender sig derfor til alle aldre (6-99 år) og køn. Det består i træning, disciplin og fællesskab og mest af alt respekt for andre. Judo er kampsport og foregår i en judogi og i bare tæer og på et gulv bestående af bløde måtter. Judo bruges kun i forbindelse med sport, men kan også bruges i selvforsvar. Judokampe er opdelt i vægtklasser. Judo giver selvtillid, selvværd og en god kondition.  Torsdagstræningen er primært kamptræning og pensum i forhold til graduering for jer, der gerne vil lidt mere.

I kan vælge at træne en eller to gange i ugen, prisen er den samme.

* Pris licens: 6 – 15 år 200,- kr. Gi kr. 3 – 400 kr. i de små størrelser.