2019/2020

Generalforsamlingen d. 24-08-2020

Af Birte Andersen

Så fik vi endelig lov til at holde generalforsamling for sæsonen 2018/2019. Det er nu lidt underligt at skulle holde den nu, hvor mange ting er blevet overskygget af det der sker ude i verden i dag.

Opvisningen i 2018/19 – den var superflot og dejligt at se alle de nye tiltag og ting som de unge mennesker finder på. Vi fik Judo, Bordtennis og PickleBall sat i gang. Alle hold kører godt, stor tak til de nye instruktører. Til Judo skal dog siges at jeg er stolt og overrasket over at Fanø har så mange Judokæmpere og de klarer sig rigtig godt til forskellige stævner og gradueringer. Vi i bestyrelsen er glade for at I trænere og hjælpetrænere holder ved og er klar til en ny sæson.

Der skal lyde en stor tak for jeres engagement i den tid I lægger i Fanø Gymnastik & Idræt – uden jer kunne det her ikke lade sig gøre.

Der er i denne tid blevet arbejdet med at finde et nyt regnskabssystem, som kunne hjælpe kassererposten og det ser ud til at vi har fundet et. Nu er det Vibeke der skal i gang med det store arbejde med at få alle data på plads, men vi er bare SÅ klar.

Vi har også arbejdet med nye vedtægter, som gerne skulle gøre, at bestyrelsen bliver større og derfor opgaverne mindre pr. mand. Vi stiller i aften et forslag om at udvide bestyrelsen fra min. 5 til max. 7 personer. Dette for at vi bliver en bredere forening og derfor har brug for flere hoveder til at dække alle idrætter, som er i foreningen i dag.

Vi skal i bestyrelsen også sige farvel til Helle, som er på valg. Hun stopper sit arbejde i bestyrelsen efter 14 år. I 12 år har hun siddet som næstformand. Helle fortsætter dog som suppleant og som træner på Målrettet Træning og løb.

Tak for alle årerne og de kampe vi har kæmpet sammen.

Hvad angår migselv så har jeg meddelt bestyrelsen at jeg overvejer at stoppe i bestyrelsen til generalforsamlingen i marts 2021. Jeg synes at efter 20 år i bestyrelsen, hvoraf de 12 har været som formand, skal der nye kræfter til. Jeg føler ikke at min tid er der mere, men jeg er stolt af det arbejde vi har udrettet i de år jeg har været en del af bestyrelsen.

Derfor vil jeg gerne opfordre jer alle til hjælpe os med at finde nye kræfter til bestyrelsen og er der spørgsmål er I altid velkommene til at kontakte mig.

Jeg har ikke taget en medlemsliste for sæsonen 2018/19 med, da det ikke gav nogen menig efter så lang tid. Både denne beretning og den kommende bliver begge præget af det, der er sket i verden, så de dækker en smule ind over hinanden – derfor har jeg forsøgt at gøre beretningen der kommer i 2021 til en fortsættelse af denne. Jeg mener ikke vi kommer uden om corona/covid-19 i denne, selvom den ikke rigtigt hører under sæsonen 2018/19, men der skal alligevel ske nogle tiltag i den kommende sæson. Vi har taget vores forholdsregler i foreningen og følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og der vil i den nye sæson være håndsprit som alle skal benytte før og efter træning. Alle redskaber som er brugt i timen skal aftørres med enten en spritserviet eller vaskes af med klud inden de stilles på plads også hvis der anvendes håndklæde til at ligge på, skal der tørres af.

Disse nye retningslinjer bliver der informeret om på et opstartsmøde d. 31. august. Dette er noget alle trænere skal regne ind i deres træning og jeg opfordre jer alle, til at få medlemmerne på holdene til at hjælpe med dette – det er noget der kommer til at tage tid. Men det er noget vi skal vænne os til og derfor kan I trygt komme til vores tilbud, vi gør alt for at mindske smitten på en måde så vi stadig kan være sammen og dyrke vores motion. Hvis der skulle komme ændringer til retningslinjerne, så vil I blive informeret og vi vil rette til, men vi håber ikke der sker mere.

Jeg vil på vegne af Fanø Gymnastik & Idræts bestyrelse og trænerteam gerne sige tak for denne sæson og på gensyn i den nye. Fortsættelse følger i marts 2021.

Birte Andersen