2020/2021

Generalforsamlingen d. 15. marts 2021

Af Birte Andersen

Fortsat fra August 2020…..

Corona …. Covid-19…. Covid….. ja vi har lært nogle nye ord.

Bom ……………………. Så sluttede sæsonen brat, og uden varsel, regeringen lukkede Danmark ned, og vi fulgte trop, Fanø Gymnastik & Idræt har fulgt alle de retningslinjer som vi har fået fra DGI, DJU og DIF i forbindelse med nedlukningen af Danmark.

Alle hold stoppede før tid, og vi aflyste vores forårsopvisning, generalforsamlingen måtte også skubbes.

Min beretning for sæsonen 2020-2021 bliver derfor lidt anderledes

Jeg vil ikke gå i detaljer med hvad vi har lavet, for sæson 2020-2021, var jo en mærkelig sæson, hvilket desværre også har præget min beretning.

Vi i bestyrelsen har så haft tid til at indkøre et nyt regnskabssystem, hvor i trænere selv skal taste medlemmer ind og kan hente lister online. Der skal lyde en kæmpestor tak til Vibeke for det store arbejde du har gjort med at få dette til at køre.

Medlemsportal.

Online betaling

Ny hjemmeside

Tak til Lena med at få alle ender til at hænge sammen vedr. den nye sæson 2020-2021, der er ikke nemt når man ikke ved om vi må komme i gang.

Vi har igen i år haft svært ved at finde, trænere til de lidt større hold, så hvis i sidder der hjemme med en gymnast i maven så kom frit frem vi kan altid bruge en hånd til.

Jeg ved i alle har haft travlt på alle hold og var klar til at, vise hvad i har arbejdet med i hele sæsonen, og at i var skuffet over ikke, at kunne vise os det. I skal vide at, vi i bestyrelsen også er ked af det ikke kunne lade sig gøre.

Vi i bestyrelsen er glade for at i trænere og hjælpetrænere stadig holder ved, og er klar til en ny sæson.

Der skal lyde en stor tak for jeres engagement og den tid i lægger i Fanø Gymnastik & idræt, uden jer kunne dette ikke lade sig gøre.

Jeg håber at hvis vi må afholde opvisning i år, så skal i få jeres bifald. Jeg vil gøre alt for at vi kan afholde en opvisning, men det er op til de retningslinjer der foreligger.

Der er også et nogle som havde jubilæum som vi ikke fik fejret, så i skal da lige have et stort bifald fra mig ……

Lena B. 5 år

Malthe 5 år

Nanna 5 år

Jonna 5 år

Poul 5 år

Lotte 10 år

Jeg har valgt ikke at tage medlemstallene med for sæsonen 2019-2020 da det ikke giver mening i denne beretning.

Som jeg indledte med, så er denne sæson meget anderledes, og det er min beretning også, men vi håber på bedre tider.

Vi har taget vores forholdsregler i foreningen og der vil fra den nye sæson være sprit som alle skal benytte inden og efter træning, alle redskaber er blevet tørret af efter hver træning.

Og ændre retningslinjerne efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Så tog jeg også en beslutning om at min tid i Fanø Gymnastik & Idræt skulle have en ende, og tiden skulle bruges på min nu 3 årige søn.

Jeg synes at efter 39 års medlemskab, 27 år som frivillig, hvoraf de 21 år i bestyrelsen og de sidste 13 år som formand, takker jeg af.

Der skal lyde en kæmpe tak for samarbejdet til alle de trænere, frivillige og bestyrelsesmedlemmer jeg har arbejdet sammen med i alle de mange år.

Tak til erhvervet på Fanø for jeres støtte i har vist i min tid som formand.

Tak for den tillid der blev vist mig som ung formand og i alle årene efter. Det er ikke nemt som ung formand at skulle håndtere dem som er ændre end en selv, men heller ikke her har jeg oplevede problemer, Tak for det.

Men mest skal der lyde en tak til Helle for samarbejdet, tak for kampen, og jeg kan ikke lade vær med at tænke på da vi overtog stafetten, hvordan det var dengang og så hvor vi efterlader Fanø Gymnastik & Idræt nu……….vi har begge valgt at nye kræfter skal til i bestyrelsen. Men det vi giver videre, er en forening i vækst og med en stræk økonomi og træner team.

Tak for mange gode timer både i hallen som makkerpar, og i bestyrelsen for de mange timer vi har snakket i telefon, for at løse løst og fast, stort som småt, men ikke mindst på de ture vi har været på, hvad vi ikke kunne løse i pauser på kurser over enter kaffe eller en flaske vin, det var ikke så lidt, tak for det. Til sidst en stor tak for tilliden du har vist mig.

Det er med en god fornemmelse i kroppen jeg giver stafetten videre til den nye bestyrelse, som jeg ønsker alt det bedste. I skal vide at min dør altid er åben, så hvis der er det mindste, så ringer i bare.

Det er nu tid til at sige farvel og tak for denne gang. Held og lykke frem over til alle i Fanø Gymnastik & Idræt.

Jeg vil på vegne af Fanø Gymnastik & Idræts bestyrelse og træner team gerne sige tak for denne sæson og på gensyn i den nye.

Med Sportslige Hilsen

Fanø Gymnastik & Idræt

Birte Andersen

Tidligere Formand