Børnehold

På pilen finder du drop-down menu med alle vores børnehold.

Du må komme 2 til 3 gange og prøve holdet af inden du betaler kontingent. I tilfælde af at der er sendt opkrævning ud og man ikke ønsker at fortsætte på holdet efter de 2 – 3 prøvegange, må du meget gerne give besked til kassereren (kuvertlink øverst på denne side) at du stopper. Hvis ikke du giver besked er det også ok, kassereren kan se på afkrydsningerne at du ikke er mødt op og vil annullerer opkrævningen.

Klik på TILMELD ud for det hold dit barn skal gå på. Hvis du får besked om at du allerede er tilmeldt holdet vil du automatisk få sendt opkrævning ud.

Vigtigt: Var dit barn medlem sidste år, har vi vedkommende i systemet. Prøv venligst om det genkender navn og email før du tilmelder dit barn som nyt medlem. Systemet KAN oprette et medlem med samme efternavn og email som et eksisterende medlem – Det er derfor forbudt at rette en større/mindre søskendes navn til et andet søskendes navn!

Har du Aldrig været medlem før gå til (*)

Brugernavn = e-mail

(*) NYT medlem – Du kommer til vores medlemsportal, hvor du skal give barnets navn, adr, tlf.nr., e-mail og fødselsdato.  Du kan nu vælge om du vil betale straks via betalingskortlink eller om du vil have tilsendt faktura med kode 71 linje på e-mail 🙂