Judo 6 – 9 år (drenge og piger)

(begyndere og let øvede)

Mandag og torsdag kl. 17 – 18 i dojo’en på Den gamle Søfartsskole, Vangled 32

Pris: Kr. 600,- Der kommer udgift til gi (dragt) + licens og graduering*.

Pris licens årligt: Kr. 200 Pris gi: Kr. 300 – 400 i de små størrelser 🥋

Bemærk: Sæsonlængde fra 4. september 2023 til 29 august 2024

Du kan vælge at træne én eller to gange i ugen, prisen er den samme.

Trænere: Chris Gade og Mikkel Jørgensen

Hjælpetrænere: Lars Jakobsen, Benjamin Thinnesen, Thomas Bo Kristensen og Inge Dyrholm

Judo er i nogle lande, specielt i Japan, en livsform og en skolingsvej, der udvikler dig på alle planer. Judo betyder “den milde vej” og eftergivenhed sejrer over styrke. Men tag ikke fejl: Der ligger ingen svaghed gemt i det!

Slag og spark er ikke tilladt i judo, for det drejer sig ikke om at slå din modstander halvt fordærvet. I judo vinder du på point for korrekt udført teknik – ikke på at påføre skade. Hvis du kan kaste din modstander i gulvet eller fastholde ham eller hende, vinder du kampen! Judo henvender sig derfor til alle aldre (6-99 år) og køn. Det består i træning, disciplin og fællesskab og mest af alt respekt for andre. Judo er kampsport og foregår i en judogi og i bare tæer og på et gulv bestående af bløde måtter. Judo bruges kun i forbindelse med sport, men kan også bruges i selvforsvar. Judokampe er opdelt i vægtklasser. Judo giver selvtillid, selvværd og en god kondition.  Du kan vælge at træne 1 eller 2 gange i ugen prisen er den samme. Torsdagstræningen er primært kamptræning og pensum i forhold til graduering for jer, der gerne vil lidt mere.

*Graduering: Pris kr. 100,- pr gang, du kan blive gradueret ca. 2 gange om året – der skal gå mindst 5 mdr. ml. hver graduering.

Følg med på Fanø Judos facebook side her: